website statistics

Vacatures

Objectbeveiliger met technisch inzicht en ICT affiniteit voor één van de leukste Datacenters te Amsterdam

De vacature is ook interessant voor technische mensen die zich willen omscholen tot gediplomeerd Beveiliger. De opleiding Beveiliger (MBO 2) volg je op kosten van Randstad Bewaking, met gegarandeerd een betaalde stageplaats.
Je gaat aan de slag bij een hypermodern Datacenter te Amsterdam. Je maakt uitgebreid kennis met de professionele kijk op beveiliging in een strikte beveiligingsomgeving. Perfect passend om jezelf verder te ontwikkelen!
Voordat je start, krijg je een ICT training van de opdrachtgever én heb je een BHV diploma behaald. Wanneer je de training succesvol hebt afgerond, begint het echte werk en werk je volledig mee in het team. Ook tijdens het werk is er continue on the job coaching door enthousiaste collega's. De opgedane theorie pas je direct toe in de praktijk. Aspirant Beveiligers hebben hierdoor voldoende input voor het afronden van het praktijkwerkboek.

Waar ben je goed in?
Je bent gemotiveerd, leergierig en hebt de drive om een Datatopper in de beveiliging te worden. Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Als professionele (Aspirant) Beveiliger werk je secuur en ben je heel strikt in het opvolgen van protocollen en security instructies. Tenslotte heb je een goede dosis stressbestendigheid en ben je niet snel van je stuk te brengen.

Dit ben jij:

  • Je bent gediplomeerd Beveiliger met technisch inzicht en ICT affiniteit of je hebt technisch inzicht/ ICT affiniteit en bent bereid om de opleiding Beveiliger 2 te volgen op kosten van Randstad Bewaking;
  • Je werkt graag instructiegericht en beschikt over een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op een goed tot excellent niveau;
  • Voor jou is het geen probleem om op onregelmatige tijden te werken.
Wat bieden wij?
  • Een passend salaris conform CAO met bijbehorende toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.
  • Je wordt gestationeerd bij een ambitieuze en platte organisatie waar collega’s de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen.
  • Bij deze onderneming is ruimte voor initiatieven en ideeën.

Enthousiast geworden?
Herken jij je in de bovenstaande functie, stuur dan je motivatie en CV naar pz@randstadbewaking.nl of reageer via het sollicitatieformulier.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone Kaandorp, telefoonnummer 020 – 617 3622.

Bij aanname wordt een screening bij de politie uitgevoerd, dit is een vast onderdeel in de beveiligingsbranche.

Waarom Randstad Bewaking?

Bekijk hier ons dienstenpakket.

Korte communicatielijnen

Innovatie met MVO als uitgangspunt

Geen leverancier maar een partner in beveiliging

45 jaar ervaring

Continu verbetering van de dienstverlening